Canaritråkken seniordans

Høsttur 2017

Canaritråkkens busstur høsten 2017.11.29

Den 24. november var vi 48 glade seniordansere m/partnere som entret bussen for å dra på tur.

Denne gangen til Veneguera. Noen av oss hadde vært der før – og helst på juledagen for å se prosesjonen fra kirka og etterpå til området med levende julekrybbe og forskjellig gjøremål fra gamle tider.

Carlos på Plaza de Veneguera hadde satt ut langbord som vi benket oss rundt. Grete satte på musikken og til Unni, Birgitte og Turids instruksjon danset vi dansene som skal vises på Julegløggen 4.desember.

Kl. 13. ble det servert nydelig tapas: Brød, allioli, ost, skinke, tomatsalat, pølse, kalvekjøtt og poteter, med drikke til. Stor takk til Marit som hadde ordnet dette, og fått en god avtale med Carlos.

Da vi hadde spist ble det loddsalg. Alle hadde tatt med gevinster, så det var mange som vant opptil flere ganger. Dette innbrakte 258 € som skal benyttes til jubileumsmarkeringen i februar. Vi fikk kaffe og kanskje ble Carlos inspirert av loddsalget vårt, for alle fikk gratislodd. Gevinstene var 2 lunsjserveringer for 2 personer. Moro at instruktør Birgitte og mannen vant begge pakkene.

Praten gikk lystig rundt bordene. Veldig trivelig ikke bare å danse i lag, men også treffes på sånne turer. Utrolig hvor mange felles kjente man har.

Klokka nærmet seg 16, og det ble tid for hjemreise. Må beundre sjåføren som på disse delvis smale og svingete veiene fikk oss trygt hjem etter en meget hyggelig tur.

Arguineguin 27. November 2017.

Bjørg Barstrand Larsen.