Canaritråkken seniordans

Pikniktur 4.11.2013

PIKNIKTUR MED CANARITRÅKKEN

Canaritråkkens pikniktur ble denne gangen avviklet mandag 4. November 2013. Bussen hentet opp passasjerene på de vanlige stoppestedene i Arguineguín, Patalavaca og Puerto Rico.  Det var 50 deltakere – både dansere og medfølgende venner.

Målet for turen var den koselige rasteplassen ”Parque Ruben Diaz”, som ligger i La Aldea De San Nicolas. 

Vi kjørte den nye motorveien fra Puerto Rico mot Mogan.  Vi ble imponert over den flotte veien og tunnellene. Vi fortsatte på GC 200, gjennom Pueblo de Mogan og San Nicolas.

Bussturen på 1 ½ time var en fantastisk naturopplevelse i det fine været. 

Vel fremme fordelte vi oss rundt store bord og krakker av stein.

Mat og drikke kom på bordet. Praten gikk livlig rundt bordene. Det ble litt sang innimellom med Gudveig som forsanger.

Etter lunsjen, stilte 30 glade dansere opp i en ring på helikopterplattingen, der det skulle danses. De flinke instruktørene våre ledet dansene etter tur. Vi danset gjennom oppvisningsdansene pluss noen ekstra. De av vennene våre, som ikke er seniordansere, sto og så på og var flinke til å klappe.

Etter dansen ble folk tørste. Da toget vi opp til Restaurante Agua Marinas, Etter at tørsten var stilt, underholdt eieren Paco oss med gitar og sin praktfull sangstemme. Det ble stor stemning og enkelte av ”canaritråkkerne” stemte med i sangene på spansk. 

Kl 15.30 var det tid for hjemreise, og under turen ledet Gudveig allsangen. Vi sang de kjente dansesangene våre.  Erling og Jostein underholdt oss med noen vitser.  

Bussen ble kjørt av en særdeles dyktig sjåfør, Javier, som uten problemer fikk oss vel frem på de svingete veiene. 

Det var en fornøyd og takknemlig gjeng som ca. kl. 17.00 gikk av bussen på de forskjellige holdeplassene.

Patalavaca, 6. November 2013

Grete Tafjord