Canaritråkken seniordans

Busstur 10.11.2010.

Jostein var reiseleder
Jostein var reiseleder

Canaritråkken på tur 10.11.2010.

Den 10 november 2010 dro 36 glade Canarotråkkere på busstur. Etter mange forviklinger med bussen, kom vi endelig av gårde fra Patalavaca kl. 11.45. Etter å ha hentet opp noen deltakere i Puerto Rico, tok vi motorveien opp til Arucas. På veien orienterte Jostein først litt om Arucas og Firgas, så sang vi noen av de kjente sangene våre.

Vi var jo forsinket, men kom inn på Destileria Arucas og ble vist rundt. Det var dessverre stopp i anlegget slik at det ble en liten omvisning og orientering før vi fikk smake litt på produktene. Det var vesentlig Rom som de produserte her. Før avreise var vi innom utsalget og sikret oss godsaker på flaske.

Så etter flere runder i Arucas fant bussjåføren veien til Firgas. (hovedveien var stengt). Det var greit, for vi fikk se den enorme katedral-lignende kirken i Arukas fra utsiden.

I Firgas ble vi mottatt av hyggelig vertskap på restaurant Avenida. Der var det dekt langbord til oss, og vi fikk servert deilige tapasretter og drikke. Litt synd at de fineste tapasrettene ble servert til sist, men da var vi mette. Deilig dessert, karamellpudding.

Det var en trivelig restaurant, hit kunne vi tenke oss å dra igjen!

Etter maten dro vi bort til den kjente gaten i Firgas hvor det er vannfall og dekorasjoner i mosaikk. Her var det mosaikkbilder av våpenskjoldene til kommunene på Gran Canaria. Og også store mosaikkbilder og modeller av alle Canariøyene. Langs gaten var det mosaikkdekorerte sittebenker, riktig et flott skue.

Så var det tid til å dra hjemover. Vår faste, gode vitseforteller Harry underholdt oss til stor latter på hjemveien. Sjåføren vår fikk driks, så han kjørte oss hjem over Patalavacaåsen!

Klikk på bildene og de blir større!