Canaritråkken seniordans

Julegløggen 2018

Gløggfesten i den Norske klubben

 5.12.2018.

Opptreden ved Canaritråkken, sang og utlodning:

Tradisjonen tro fikk vi vist frem noen av høstens innlærte danse på gløggfesten.

18 dansere kom seg smilende gjennom 5 utvalgte danser av forskjellig vanskelighetsgrad og med fengende musikk, som publikum satte stor pris på.

Vi tok del i allsangen og utlodningen (men var der noen av oss der vant, mon tro?)

Deretter var vi 31, som gikk hen på Ciao for italiensk julelunsj med sang og fin tale ved Grete Tafjord, som takket alle for en fin høst-sesong – uten avlysninger tross ustabilt vær i perioder. Hun oppsummerte året og hadde varme gode ord til instruktører Unni og Turid, som begge takker av og «pensjonerer» seg etter å ha inspirert oss dansere trofast og særdeles dyktig i utrolig mange år. Flott bukett til begge (Turid skulle få sin brakt). Fine fotos ble tatt til minnealbum.

Det skal godt gjøres å følge etter så flotte modeller (hoppe etter Wirkola), men vi 3 nye instruktører (Karen & Inge Nicolaysen og Birgitte P. Grannes) tar stafetten og håper på fortsatt støtte av «seniorene» og velvilje fra alle danserne.

Vi takker Grete så mye for godt lederskap og organisering av musikken i høst.

På Ciao var stemningen god, alle koste seg i godt lag, likte maten og nøt utsikten og det, at vi kunne ha paviljonen for oss selv – men utfordringen er, at de ikke har kapasitet til å servere så mange samtidig med et lite kjøkken – så kanskje vi finner på noe annet neste år. Kinesisk buffet, dansk julebord eller …

Høstsesongen avsluttes lørdag 8-12 og på nyåret begynner vi på’an igjen 12.1.19. Det er vi mange som gleder oss meget til.

Med ønske om en Fredelig God Jul & et Helsebringende Godt Nyttår til alle.

Sekretær Birgitte P. Grannes