Canaritråkken seniordans

Piknik Ermita de Santiago

Canaritråkkens Pikniktur 6. november 2012.

Etter en ukes utsettelse på grunn av dårlig vær dro vi på tur den 6. november.

Vi var 41 stk. dansere med partnere som dro fra Arguineguin, Patalavaca og Puerto Rico i strålende sol.

Bussen plukket opp passasjerer i Arguineguín, Patalavaca og Puerto Rico, før den kjørte motorveien tilbake og opp gjennom Fatagadalen mot byen San Bartolomé. Der ble det en kort pause, som noen benyttet til å få seg en kopp kaffe.

Videre gikk ferden forbi Cruz Grande. Etter noen hundre meter, tok vi av nedover en smal grusvei, til bestemmelsesstedet – Ermita de Santiago, som ligger ca 1200 moh. Bussen tok seg fram på den kronglete veien, og lettet kom vi fram til plassen.

Det er en fin rasteplass der, med mange bord og benker i skifer og stein. Vi fordelte oss ved bordene og hygget oss med medbrakt mat og drikke. Stemningen var upåklagelig, praten gikk livlig, og latteren runget.
Alle koste seg i det flotte været. Strålende sol og frisk fjelluft. Deilig etter mange dager sørpå med høy luftfuktighet.

Senere ble det seniordans på en betongplatting.  Dansen gikk med liv og lyst.
Vi danset Pikenes fornøyelse, Vevskyttelen, Foxtrot i ring, Hvor er min kone og Charleston cowboy.

Ut på ettermiddagen var det tid for returen. Vi kjørte samme veien tilbake til San Bartolomé, Her tok vi en stopp for forfriskninger. Vi fordelte oss på flere ute restauranter og humøret var på topp da vi satte kursen hjemover.

Under bussturen hjem fikk vi servert vitser fra Gudveig og Jostein. Og Gudveig var dyktig forsanger på de kjente seniordanssangene våre. Stor takk til henne.
Og en stor takk til Jostein som var en stødig turleder for en særdeles vellykket tur.

Patalavaca 8. november 2012.

Grete Tafjord.