Canaritråkken seniordans

Julegløggen 2016

Julegløggen 2016

Den Norske Klubben arrangerte sin tradisjonelle Julegløgg den 5. desember 2016 kl. 10.00. Presidenten ønsket velkommen og inviterte til deilig gløgg. Mens vi koste oss med gløggen var det loddsalg.

Så var det tid for underholdningen. Presidenten introduserte Canaritråkken.  Han nevnte at da det var så få menn med å danser seniordans, ble problemet løst med røde og blå bånd. Han oppfordret mennene til å vurdere å bli med på seniordans.

Canaritråkken opptrådte med 14  dansere. Vi var stilig kledd i Canaritråkkens skjorte, mørk nederdel og nisselue - og humøret var på topp.

Vi marsjerte inn til julesangen På låven sitter nissen med sin julegrøt. Så danset vi Side by side, Humoresque, Roswithas waltz og Foxtrot i ring. Den siste til julemelodien Rudolf er rød på nesen.  Vi marsjerte ut til På låven sitter nissen.  Det var god applaus mellom hver dans og skikkelig applaus da vi marsjerte ut.

Neste post på programmet var Klubbkoret. De hadde julesanger på programmet og oppfordret til allsang. Det ble riktig god julestemning i varmen der utenfor Klubben.

  Patalavaca 27. Desember 2016

  Grete Tafjord