Canaritråkken seniordans

MILJØMARSJEN 2017

CANARITRÅKKENS OPPTREDEN PÅ DEN NORSKE KLUBBENS MILJØMARSJ 2017.

Canaritråkken hadde opptreden på festen etter Norskeklubbens 28. miljømarsj den 5. mars 2017. Dette år var det i stort telt på plassen ved Den Katolske Kirke (med tribune).
20 opplagte og smilende dansere fikk vist frem 5 av denne sesongens danser til stor applaus fra de ca 450 -500, som så på.

Grete Tafjord innledet med å fortelle litt om Seniordansens avd. her: Canaritråkken, og hun fikk en flott bukett som takk fra Norskeklubben. Danserne fikk mat & drikke-bong til takk.

Flere fra Canaritråkken gikk og spiste sammen på kinarestaurant kl 16. En hyggelig tradisjon.

Flere dansere var selv med og gikk miljømarsjen, og andre kom til som publikum. Vi var ca 400 deltakere i de 2 (strand- og fjell-) løypene..


På festen var det (i tillegg til vår oppvisning) trekkspill og gitarmusikk & sang, vitser ble fortalt, og konferencier hadde laget sang for anledning, og fremførte den selv. Alle ble med på refrenget: "og de gikk og gikk, og gikk og gikk"

Det var interessant etterpå å se spansk sang og dans ved gruppen : "Los Pescadores" fra Arguineguin. De var 18 deltakere. Lederen var 86 år, og sønnen var dirigent for gruppen.

Det er bare å glede seg til Miljømarsjen 1. søndag i mars neste år.
Da blir vi sikkert invitert til å bidra med dans igjen.

Birgitte P. Grannes.