Canaritråkken seniordans

Pikniktur 9.3.2017

Canaritråkkens pikniktur våren 2017 .

Torsdag 9. Mars, deilig og varmt vær, da 49 glade seniordansere med ledsagere entret bussen for årets første pikniktur. Også denne gang var målet Aldea de St. Nicolaus.
Jostein orienterte litt om Mogan som var administrasjonssenter i kommunen tidligere. På 90 tallet jobbet det 8 stk. der. Sannsynligvis er det nå mange fler – tross ny teknologi - som jobber i adm. senteret i Arguineguin.
Vi passerte Veneguera og Tasarte og kjørte ned mot St. Nicolaus. I dalen var det masse drivhus. Her dyrkes det tomater, agurker og paprika bla. fordi dalen har et godt vanningssystem. Vi passerte også avkjørselen til kaktusparken som har tusenvis av forskjellige kaktusarter.
Vi kom ned til sjøen og gikk inn i parken hvor vi benket oss rundt steinbordene. Mat og drikke ble satt fram og det ble skålt og sunget, fortalt vitser, pratet og ledd så stemningen var høy. Grete startet musikken, og til Unni og Turids instruksjon danset vi dansene vi opptrådte med etter Miljømarsjen + noen flere.
De som ikke danset trakk bort til puben, og vi havnet der alle for en liten forfriskning.
Det ble tid for avreise, men vi stoppet i sentrum av St. Nicolaus og ruslet rundt. Hadde glemt at det var siesta, så det ble lite shopping. Videre på bussen ble det på nytt sunget. Erling og Ragnhild fortalte mange vitser. Vår eminente sjåfør Felix ble tilgodesett med noen euro. Trygg og sikker kjøring på smale og svingete veier, så vi kom oss velberget hjem etter en flott utflukt.

Bjørg Barstrand Larsen.