Canaritråkken seniordans

Høsttur 2018

Canaritråkkens høsttur den 26 nov. 2018.

          Høstens utflukt gikk også denne gang til Veneguera.

        Etter noen "startvansker" kom alle ombord i bussen og turen gikk vestover. På de svingete veiene  bar det opp i høyden der Carlos hadde satt ut bord og dekket på til alle 54.

         Vi ruslet litt rundt mens Grete ordnet med musikken. Det ble danset - litt upresist til å begynne med. Men det gikk bedre etter hvert. Dette var dansene vi skal opptre med på julegløggen den 5 desember.

         Det ble tid for mat, og vi satte oss rundt bordene. Tapasretter av mange slag kom på bordet. Først brød m/allioli, ost, tomat og oliven, spekeskinke, stekte pølser m/løk, ertestuing med kylling, oksekjøtt og poteter + øl eller vin etter ønske. Vi sang kjente sanger, folk pratet og koste seg med den gode maten. Karen og Inge i reisekomiteen skal ha all honnør for å ha fått til en god avtale med Carlos.

         Alle hadde tatt med gevinster så etter at maten var fortært ble det loddsalg, noe som innbrakte 400 euro. Trekningen ble foretatt og det så ut som vinnerlykken var jevnt fordelt. Carlos gav oss to lunsjbilletter som Unni og Randi var så heldige å vinne.

          Vi fikk kaffe og mange kjøpte et lite glass likør eller cognac å koste seg med.

          Kl. 16 ble det oppbrudd, bussen kom og alle ble kjørt til sine respektive stoppesteder.

          En trivelig dag med mange hyggelige mennesker.

           Arguineguin 29.11.2018

           Bjørg Barstrand Larsen

                   referent