Canaritråkken seniordans

Busstur 12. mars 2014

Busstur 12.03 2014

Den 12 mars var det duket for vårens picnictur. Det var 57 dansere og ikkedansere som entret bussen, først i Arguineguin så i Patalavaca og Puerto Rico.

Jostein ønsket velkommen og informerte om hva som skulle skje i løpet av dagen.

Første stopp var Destilleriet i Arucas. Her fikk vi smaksprøver av rom, også med forskjellige tilsetninger- så det var et lystig gjeng som gikk ut derfra. Fikk også anledning å handle av det vi likte best.

Turen gikk deretter til Marquesaparken. Her spiste vi medbrakt niste før det ble omvisning i den praktfulle botaniske hagen med over 500 planter og trær. Grevinnens herskapshus med svømmebasseng var også verdt et besøk. Mange ble sjarmert av påfuglene som spradet omkring og skilpaddene i dammen. En morsom detalj, ved ankomst ble vi fotografert og fikk kjøpe bildet da vi forlot parken.

Tredje stopp var Firgas. Her fikk vi beundre det kjente ”fossefallet” og prøve de mosaikkledte benkene. Lengre opp var alle 7 Canariøyene gjengitt i stein, med oversikt over størrelse og innbyggere.

Nå var det tid for lunsj på La Avenida. Vi fikk servert deilig tapas, suppe, dessert + drikke, praten gikk livlig og latteren satt løst.

Da alle var forsynte var det tid for hjemreise. Hørte mye gjesping da vi kom i bussen, men Gudveig og Grete hadde med sanger så alle kviknet til og sang med. Noen vitser ble det også så det var bare smilende fjes å se. Sjåføren fikk også noen ekstra euro for prikkfri kjøring. Leder Karin-Jenny tok mikrofonen, takket for laget og håpet alle hadde hatt en fin dag. Noe vi alle var svært enige om….

Patalavaca, 17.03.2014.  

 Bjørg Barstrand Larsen.