Canaritråkken seniordans

Pikniktur 10.11.2014

PIKNIKTUR MED CANARITRÅKKEN

Mandag den 10 november 2014 var det avreise for årets andre pikniktur. Det var 49 forventningsfulle seniordansere og ledsagere som entret bussen. 

Jostein var reiseleder og passet på at alle kom ombord på de forskjellige stoppestedene. Som så mange ganger før gikk turen til "Parqe Ruben Diaz" som ligger i La Aldea de San Nicolas. 

Jostein fortalte litt om stedet og delte ut rebusoppgaver som vi fikk gruble på under turen. Godt å holde tankene borte fra alle svingene og bratte fjellsider, til vi fikk løsningen. 

Vel fremme bar det rett til parken, der vi benket oss rundt steinbordene. Det var god stemning og praten gikk livlig mens vi spiste. Vi sang de kjente sangene, det ble skålt og latteren satt løst. Noen regnbyger gjorde ingen skade. 

Det klarnet opp og da vi gikk til helikopterlandingsplassen for å danse skinte sola igjen. Våre dyktige danseledere loset oss gjennom dansene som skal oppføres på kulturaften senere i måneden og noen andre. 

Etterpå ble det barbesøk hvor det ble inntatt forfriskninger av forskjellig slag. Det skyet over og blåste så hjemturen ble fremskyndet litt. På bussen ble det sunget flere sanger med Turid som stødig forsanger. Unni og Jostein fortalte vitser så hjemturen gikk rask. Vi samlet inn noen euro til den flinke sjåføren som brakte oss trygt hjem etter en meget vellykket utflukt.

Patalavaca 13. November 2014.

Bjørg Barstrand Larsen