Canaritråkken seniordans

Vårtur 2019

 Canaritråkkens tur 19.02.2019 til Ecofinca Molino de Agua, Fataga.  

Tirsdag den 19 feb. var det klart for vårens utflukt.

           Folk ble plukket opp på de vanlige stoppestedene, og etter siste stopp i Puerto Rico kjørte vi om Tauro. Etter en liten stopp for kontroll av bussen, var vi på GC 1,

           Ved San Fernando tok vi av på GC 60, og kjørte opp gjennom dalen. Vi passerte Mundo Aborigen, kamelfarmen og Aloe Vera plantasjen. Vi stoppet på et utsiktspunkt med god oversikt over dalen og juvet nedenfor. Mange krappe svinger før terrenget flatet ut og landskapet endret seg. Mer vegetasjon og betegnelsen De tusen palmers dal, illustrerer vel dette. Her er også masse frukttrær - mest sitrus.

            Vi nærmet oss Fataga, kåret til den vakreste landsbyen på øya. Veldig spesiell med husvegger med brune "flekker", terrakottatak og trebalkonger.

             Vårt mål var Ecofinca Molino de Agua, noen hundre meter lenger opp. Et flott sted med restaurant, mange små bungalover, lysthus, basseng og grillplass. Steinlagte stier og sitteplasser over alt, gamle redskaper, blomster og trær - nydelig. 

               Mange var innom baren og fikk seg en forfriskning eller bare ruslet rundt. Grete ordnet med musikken og til Birgitte, Karen og Inge's instruksjon danset vi de dansene som vi skal opptre med etter miljømarsjen.

                Middagen - forrett, hovedrett og dessert + valgfri drikke smakte veldig godt. Vi fikk kaffe, sang kjente sanger og praten gikk lystig rundt bordene. Kjøkkenpersonalet ble kaldt inn og fikk velfortjent applaus for deilig mat.

                 Vi skulle danse mer, men klokka ble 16 og det var tid for avreise. På hjemturen ble det sunget mer, og vi sang også for Felix, bussjåføren som fikk oss trygt hjem etter en veldig trivelig dag.

  Arguineguin 21.02.2019.

  Bjørg Barstrand Larsen.